Gegrilde tongschar met spinazie, noordzeegarnaaltjes & Bearnaise

Gegrilde tongschar met spinazie, noordzeegarnaaltjes & Bearnaise

Ingrediënten

  • 600 g tongscharfilets
  • 100 g gepelde garnaaltjes
  • 1 kg jonge spinazie
  • 1 eetlepel fijngesneden bieslook
  • 400 g vastkokende aardappelen
  • 1 sjalotje
  • 1 teentje look
  • 2 dl Bearnaise Delino

Instructies

  • Kuis de tongscharfilets, rol ze op en kruid met peper en zout.
  • Besprenkel met olijfolie en gril ze mooi aan in een hete grillpan.
  • Stoof het fijngesneden sjalotje en de look aan in olijfolie of boter.
  • Doe er de spinazie bij en laat zachtjes stoven.
  • Schil de aardappelen, snij ze in cocotte vorm en kook ze gaar.
  • Giet af en bak ze kort aan in olijfolie of boter. Werk af met wat fijngesneden bieslook.
  • Warm de Delino bearnaise op. Schik de spinazie op een bord, leg hierop de vis en werk af met de Delino bearnaise, de garnaaltjes en de aardappelen.


nl_BENL
en_GBEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL