Recept afdrukken
Gevulde portobello, kip, Béarnaise
Ingrediënten
2
dl
Béarnaise van Delino
verse dragonblaadjes
4
grote portobello champignons
40
g
vetstof
Voor de vulling:
200
g
champignonblokjes
1
sjalot fijngehakt
400
g
gegrilde kippenreepjes
2
dl
Béarnaise van Delino
80
g
geraspte cheddar
Instructies
Warm de bakpan met de vetstof en zet er de portobello in aan. Gaar tot er wat vocht in de champignons komt en haal uit de pan.
Stoof in dezelfde pan de sjalot met de champiognonblokjes. Voeg er de kipreepjes bij en laat kort opbakken. Werk af met de Béarnaise en kaas.
Vul de uitgelekte champignons op.
Warm de oven voor op 200°C en bak er de portobellos in aan.
Presentatie:
Serveer de warme Béarnaise en schik er de gevulde portobellochampignons op.
Notities
TIP: Gebruik eventueel andere types vlees of vis als vulling: scampi, garnalen, kalkoen, beenham of zalm.