Recept afdrukken
Kebab met Andalouse
Porties:
4
personen
Ingrediënten
4
pitabroodjes
50
g
rode paprika, ontpit, in fijne reepjes gesneden
100
g
Roma tomaten, ontpit in fijne reepjes gesneden
50
g
Andalouse Delino
fijngehakte rode ajuin
Voor de kebab:
800
g
lamsgehakt gekruid
100
g
Andalouse Delino
100
g
broodkruim
10
g
Baharat kruid
5
g
fijngehakte munt
5
g
fijngehakte koriander
Instructies
Meng de tomaat, paprika en de Delino Andalouse
Warm de oven voor op 210°C.
Meng alle ingrediënten voor de 'kebab' tot een vaste massa. Vorm deze rond kebab-stokjes (indien hout, eerst geweekt in lauw water).
Warm de pitabroodjes.
Presentatie:
Serveer de tomaat-paprikasalade op het broodje met daarop de 'kebab'
Werk af met extra Delino Andalouse, rode ajuin en verse kruiden.