Aardappelsalade met Honingmosterd vinaigrette

Aardappelsalade met Honingmosterd vinaigrette

Ingrediënten

  • 400 g voorgegaard buikspek, type Breydel
  • 5 cl olijfolie
  • 400 g aardappelschijfjes, beetgaar gekookt
  • 200 g champignonschijfjes
  • 2 teentjes look, fijn versnipperd
  • 1 banaansjalot, fijngehakt
  • Verse platte peterselie
  • 4 dl Honingmosterdvinaigrette DELINO

Instructies

  • Verwarm de grillpan en bak er het buikspek op. Besprenkel met de olijfolie. Voeg sjalot, champignon en aardappel bij en stoof gaar.
  • Laat lauw worden. Meng er de Honingmosterd Vinaigrette door. Werk af met de platte peterselie.
  • Presentatie:
  • Serveer als tapas of als aardappelsalade bij een lekkere vleesschotel of bij gegrilde vis.
  • Tip:
  • De meeste van onze vinaigrette kunnen niet opgewarmd worden. Daarentegen kun je ze wel gebruiken op panini's of burgers, dus op een warm oppervlak, of mengen met lauwe ingrediënten zoals aardappels of scampi.


nl_BENL
en_GBEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL