Rijstsalade met gegrilde asperges, gekookte ham en Honing-mosterdvinaigrette

Rijstsalade met gegrilde asperges, gekookte ham en Honing-mosterdvinaigrette

Rijstsalade met gegrilde asperges, gekookte ham en Honing-mosterdvinaigrette

Ingredients

  • 200 g rijst
  • 30 groene asperges
  • 200 g gekookte ham
  • 4 dl Honing-Mosterdvinaigrette van Delino

Instructies

  • Kook de rijst gaar en laat afkoelen.
  • Schil de asperges en kook ze kort op in kokend gezouten water.
  • Laat ze onder koud stromend water afkoelen.
  • Snij de asperges in gelijke stukken en meng met olijfolie, gril ze kort aan en kruid af met peper en zout.
  • Meng de rijst met de Delino Honing-mosterdvinaigrette en fijngesneden gekookte ham.
  • Meng er de asperges onder. Voeg eventueel nog wat verse groene kruiden bij.


nl_BENL