23 mrt Gegrilde beenhamsalade met tomaten & asperges
Ingrediënten
- 8 plakken beenham van 80g elk
- 4 dl Bieslookvinaigrette van Delino
- of
- 4 dl Light Vinaigrette met Tuinkruiden
- 120 croutons
- Voor de salade:
- 16 beetgaar gekookte groene asperges
- 800 g varia aan tomaten: gele, rode kerstomaat, zwarte tomaat, c-tomaat
- 5 g grof zeezout en zwarte peper uit de molen
Instructies
- Verwarm uw grillpan en grill er de beenham op.
- Snijd de tomaten in plakjes en in kwartjes, de asperges in gelijke stukken en meng dit alles samen met de Bieslookvinaigrette. Breng op smaak met peper en zout.
- Presentatie:
- Schik de tomatensalade met daarop de gegrilde beenham, koud of warm.
- Tip: voor dit recept kan je ook beroep doen op de DELINO Light Vinaigrette met Tuinkruiden.