gevulde Portobello, kip, béarnaise

gevulde Portobello, kip, béarnaise

Ingrediënten

Voor de vulling:

  • 200 g champignonblokjes
  • 1 sjalot fijngehakt
  • 400 g gegrilde kippenreepjes
  • 2 dl Béarnaise van Delino
  • 80 g geraspte cheddar

Instructies

  • Warm de bakpan met de vetstof en zet er de portobello in aan. Gaar tot er wat vocht in de champignons komt en haal uit de pan.
  • Stoof in dezelfde pan de sjalot met de champiognonblokjes. Voeg er de kipreepjes bij en laat kort opbakken. Werk af met de Béarnaise en kaas.
  • Vul de uitgelekte champignons op.
  • Warm de oven voor op 200°C en bak er de portobellos in aan.

Presentatie:

  • Serveer de warme Béarnaise en schik er de gevulde portobellochampignons op.

Notities

TIP: Gebruik eventueel andere types vlees of vis als vulling: scampi, garnalen, kalkoen, beenham of zalm.


nl_BENL
en_GBEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL