09 feb gevulde Portobello, kip, béarnaise
Ingrediënten
- 2 dl Béarnaise van Delino
- verse dragonblaadjes
- 4 grote portobello champignons
- 40 g vetstof
Voor de vulling:
- 200 g champignonblokjes
- 1 sjalot fijngehakt
- 400 g gegrilde kippenreepjes
- 2 dl Béarnaise van Delino
- 80 g geraspte cheddar
Instructies
- Warm de bakpan met de vetstof en zet er de portobello in aan. Gaar tot er wat vocht in de champignons komt en haal uit de pan.
- Stoof in dezelfde pan de sjalot met de champiognonblokjes. Voeg er de kipreepjes bij en laat kort opbakken. Werk af met de Béarnaise en kaas.
- Vul de uitgelekte champignons op.
- Warm de oven voor op 200°C en bak er de portobellos in aan.
Presentatie:
- Serveer de warme Béarnaise en schik er de gevulde portobellochampignons op.
Notities
TIP: Gebruik eventueel andere types vlees of vis als vulling: scampi, garnalen, kalkoen, beenham of zalm.