Kebab met Andalouse

Kebab met Andalouse

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 4 pitabroodjes
  • 50 g rode paprika, ontpit, in fijne reepjes gesneden
  • 100 g Roma tomaten, ontpit in fijne reepjes gesneden
  • 50 g Andalouse Delino
  • fijngehakte rode ajuin

Voor de kebab:

  • 800 g lamsgehakt gekruid
  • 100 g Andalouse Delino
  • 100 g broodkruim
  • 10 g Baharat kruid
  • 5 g fijngehakte munt
  • 5 g fijngehakte koriander

Instructies

  • Meng de tomaat, paprika en de Delino Andalouse
  • Warm de oven voor op 210°C.
  • Meng alle ingrediënten voor de 'kebab' tot een vaste massa. Vorm deze rond kebab-stokjes (indien hout, eerst geweekt in lauw water).
  • Warm de pitabroodjes.

Presentatie:

  • Serveer de tomaat-paprikasalade op het broodje met daarop de 'kebab'
  • Werk af met extra Delino Andalouse, rode ajuin en verse kruiden.


nl_BENL
en_GBEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL