Krokante Scholfiletjes op Slabedje met Honing-Mosterdvinaigrette

Krokante Scholfiletjes op Slabedje met Honing-Mosterdvinaigrette

Ingrediënten

  • 1 tomate
  • 2 cuillères à soupe olie
  • Sel et poivre
  • Jus de citron
  • 250 g garnalen
  • 300 g de pommes de terre grenailles
  • Salade mixte
  • 3 scholfilets
  • 1 eiwit
  • 100 g paneermeel
  • Provençaalse kruiden
  • 1 dl Vinaigrette Miel-Moutarde de Delino

Instructies

  • Tomaat pellen en in vier snijden, zaadjes verwijderen en in dobbelsteentjes snijden. Olijfolie mengen met citroensap, peper en zout. Deze vermengen met de dobbelsteentjes tomaat. Krielaardaardappelen gaarkoken en in dunne plakjes snijden. Gemengde sla kuisen en droogzwieren. Scholfilets kruiden met Provençaalse kruiden en paneren en frituren. Na afkoelen zouten.
    Schik uw bord als volgt: sla op een hoopje schikken, in 2 hoeken aardappelen leggen, derde hoek met gepelde garnalen en vierde hoek met tomatendressing. Op de sla de krokante scholfilets in stervorm schikken. De Honing-Mosterdvinaigrette in apart potje met dekseltje erbij serveren.


fr_FRFR
nl_BENL en_GBEN de_DEDE fr_FRFR