Couscoussalade met gehaktrolletjes en Honingmosterdvinaigrette

Couscoussalade met gehaktrolletjes en Honingmosterdvinaigrette

Ingrediënten

  • 16 mini-boomstammetjes met kippengehakt en spek omwikkeld
  • 5 cl olive oil
  • 4 dl Honingmosterdvinaigrette van Delino
  • Verse munt, fijn gehakt
  • Voor de couscoussalade:
  • 400 g parelcouscous
  • 100 g wortelschijfjes
  • 1 rode ajuin in dunne plakjes gesneden
  • 1 l vegetable stock
  • 5 cl olive oil

Instructies

  • Warm de grillpan met wat olijfolie en bak er de mini-boomstammetjes op.
  • Voor de parelcouscous:
  • Kook de bouillon op en voeg er de couscous en wortel bij. Laat opkoken en kook 10 minuten door tot de couscous gaar is. Giet af, meng er de olie en wortel door en laat afkoelen.
  • Presentatie:
  • Schik de couscous en werk af met de helft van de DELINO Honingmosterdvinaigrette.
  • Werk af met de rolletjes, wat extra Honingmosterdvinaigrette en versgehakte munt.


en_GBEN
nl_BENL fr_FRFR de_DEDE en_GBEN