Gebakken Kip met Rijst, Courgette en Peultjes

Gebakken Kip met Rijst, Courgette en Peultjes

Ingrediënten

Instructies

  • Snij de kippenfilets in gelijke stukken, meng er de helft van de Wweet Chili Wok & Dipsaus onder en laat marineren gedurende een nacht.
    Snij de peultjes in schuine gelijke stukken en kook deze kort op in kokend gezouten water. Giet af en laat afkoelen onder koud water. Snij de courgette en rode paprika in brunoise.
    Snij de ui fijn en stoof deze aan in olijfolie, voeg er de rijst aan toe en bevochtig met de kippenbouillon. Laat zachtjes garen onder een deksel.
    Zet een wokpan op, voeg er olie aan toe en laat goed warm worden. Doe er de gemarineerde kip bij en laat mooi aankleuren. Voeg er de paprika, de courgette en de peultjes bij. Laat kort aanstoven en meng er de rijst en de rest van de saus onder. Kruid eventueel nog bij met peper en zout.
    Voeg op het laatste moment de fijngesneden koriander erbij.


nl_BENL
en_GBEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL