Carpacciorolletjes met Bearnaise

Carpacciorolletjes met Bearnaise

Ingrediënten

  • 400 g Rundcarpaccio
  • 2 Grote sjalotten fijngesnipperd
  • Olijfolie
  • 400 g Fijne sperzieboontjes
  • 1 Ciabatta
  • Verse dragon Béarnaise van Delino

Instructies

  • ‘Reinig en kook de sperzieboontjes beetgaar en meng ze met wat Béarnaise.
  • Schik telkens enkele boontjes op een sneetje carpaccio en rol op.
  • Snijd de ciabatta in gelijke sneetjes, overgiet met een straaltje olijfolie en grill krokant.
  • Snij de sjalotten in fijne plakjes en stoof kort aan in de rest van de olijfolie.
  • Presenteer een carpacciorolletje op een sneetje ciabatta. Werk af met wat sjalot en een dragonblaadje.


nl_BENL
en_GBEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL