03 Jun Filo-Gebakje met Sweet Chili Wok & Dip
Ingrediënten
- 200 g resten van kip of kalkoen
- 100 g fijngesneden champignons
- 1 gehakte sjalot
- 1 eierdooier
- 4 blaadjes filo-deeg
- 1 blikje maïs
- 5 dl Sweet Chili Wok & Dip van Delino
Instructies
- Spreid de vier cirkelvormige deegblaadjes uit op tafel en bestrijk de boorden met eigeel. Maak een vulling met het vlees, de champignons, de gehakte sjalot, de maïs en de Sweet Chili Wok & Dip. Meng het geheel zeer goed en schik deze mengeling in een langwerpige vorm in het midden van het deeg. Rol het deeg op zoals een pannenkoek en plooi de zijkanten naar binnen. Bestrijk eventueel de 'naden' nog eens met eigeel. Bak ze in hete olie of in de frituurpan en serveer met de Delino Sweet Chili Wok & Dip.