23 Jun Salade van Avocado, Rode Paprika en Gebakken Tijgergarnaal
Ingrediënten
- 2 rijpe avocado's
- 2 rode paprika's
- 1 teentje look
- 12 tijgergarnalen
- Pfeffer und Salz
- Olivenöl
- Mengeling jonge sla
- Thousand Islandsvinaigrette van 'Delino'
Instructies
- Pel de scampi en dep ze droog. Bak ze krokant aan in olijfolie en kruid ze af met peper en zout. Laat ze afkoelen.
- Schil de paprika's en snij ze in brunoise. Bak ze kort aan samen met een fijngesneden teentje look in olijfolie. Kruid ze af met peper en zout.
- Schil de avocado's, meng er de Thousand Islandsvinaigrette Delino en de rode paprika onder. Kruid eventueel bij met peper en zout.
- Schik de salade van avocado op een bord. Leg hierop de gebakken scampi en werk af met een fris slaatjes en de Thousand Islandsvinaigrette.