Salade van Avocado, Rode Paprika en Gebakken Tijgergarnaal

Scampi

Salade van Avocado, Rode Paprika en Gebakken Tijgergarnaal

Ingrediënten

Instructies

  • Pel de scampi en dep ze droog. Bak ze krokant aan in olijfolie en kruid ze af met peper en zout. Laat ze afkoelen.
  • Schil de paprika's en snij ze in brunoise. Bak ze kort aan samen met een fijngesneden teentje look in olijfolie. Kruid ze af met peper en zout.
  • Schil de avocado's, meng er de Thousand Islandsvinaigrette Delino en de rode paprika onder. Kruid eventueel bij met peper en zout.
  • Schik de salade van avocado op een bord. Leg hierop de gebakken scampi en werk af met een fris slaatjes en de Thousand Islandsvinaigrette.


de_DEDE
nl_BENL en_GBEN fr_FRFR de_DEDE