Cocktailsalade met Ham, Venkel, Mandarijn, Ui, Quinoa, Peterselie & Cocktail

Cocktailsalade met Ham, Venkel, Mandarijn, Ui, Quinoa, Peterselie & Cocktail

Ingrediënten

  • 450 g ham
  • 250 g Fenchel
  • 200 g mandarijn (uit blik)
  • 2 sjalotten
  • Schnittlauch
  • Peterselie
  • Pfeffer und Salz
  • Snuifje suiker
  • Enkele druppels witte wijnazijn
  • 300 g Cocktail van Delino

Instructies

  • Snijd de ham in reepjes, de venkel met de mandoline of keukenrobot in heel fijne reepjes, de mandarijntjes in stukjes en de sjalotten in brunoise.
  • Vermeng alle ingrediënten in een grote mengkom, breng de salade op smaak met peper, zout en een snuifje suiker, enkele druppels witte wijnazijn en vers versneden bieslook en peterselie.
  • Tip: voor een maaltijdsalade kan 200g gekookte quinoa toegevoegd worden.


de_DEDE
nl_BENL en_GBEN fr_FRFR de_DEDE